Force India aloitti viime kauden autolla, jonka kehitystyö oli vielä pahasti kesken. Loppukaudesta tulosta alkoi tulla ihan eri malliin ja Sergio Perez ajoi jopa palkintopallille Venäjän GP:ssä.

Lisäksi Perez oli kauden jälkimmäisellä puoliskolla kolmesti viides. Nico Hulkenberg ajoi kolme kertaa kuudenneksi ja viidesti seitsemänneksi. Force India oli valmistajien MM-pisteissä viides. Molemmat kuljettajat jatkavat tallissa myös ensi kaudella.

– Olemme jatkaneet tismalleen siitä, mihin jäimme viime kaudella. Uusi automme on vielä parempi kehitysversio siitä, millä lopetimme 2015. Auton perusteet ovat samat, joten voimme nyt miettiä enemmän pieniä päivitysasioita ja katsoa tulevaisuuteen. Emme yritä tehdä mitään massiivisia uudistuksia, mutta toki auto on parannettu versio edellisestä, sanoo tallin tekninen johtaja Andy Green F1i.comin haastattelussa.

Force Indialla on Mercedeksen moottorit ja Green uskoo, että tulevalla kaudella he saavat niistä vielä enemmän irti.

– Mercedeksellä on tapana muutella aina hiukan moottoriyksikön osia. Olemme tehneet yhteistyötä niin kauan, että osaamme jo ennakoida, mitä siellä tehdään ja pystymme hyödyntämään yhteistyötä entistä paremmin.