Red Bull Racingin Daniel Ricciardo sanoo, että tulevalla kaudella tiimin suurin ongelma on Renaultin moottori.

Red Bullin kausi 2015 oli vaisu. Yhtään voittoa ei tullut, palkintopallilla sentään piipahdettiin: Daniil Kvyat oli kerran kakkonen, Ricciardo kerran toinen ja kerran kolmas.

Renaultin moottorien kanssa oli suuria ongelmia, mutta kauden aikana Ricciardo myönsi, ettei autokaan häävi ollut. Nyt hän kuitenkin uskoo, että ainoastaan moottori on heidän ongelmansa tulevalla kaudella.

– En todellakaan ajttele, että voittaisimme maailmanmestaruuden. Se olisi väärä ajattelutapa. Jos kaikki toimii, hieno homma. Meillä on hyvät lähtökohdat kauteen, Ricciardo sanoo Autosportille.

– Se kuinka saimme kehitettyä autoa viime kauden aikana ja sen jälkeen, on osoitus siitä, kuinka osaavaa ja motivoitunutta väkeä meillä Red Bullilla on. Koko tiimillä on kova nälkä menestyä.

– En ole nähnyt kenessäkään merkkejä luovuttamisesta tai motivaation hiipumisesta ja se on tärkeä asia. Mutta valitettavasti moottori ratkaisee tässä lajissa paljon. Se määrittelee pitkälti menestyksen ja voi olla meille ongelma.

– Siitä olen täysin varma, että mekaanisesti meillä on upeasti rakennettu ja hieno auto tällä kaudella. Emmekä me toki vielä tiedä, millainen uusi moottori tulee olemaan. Se on iso kysymysmerkki, Ricciardo pohti.