Suomalaisen F1-kuljettajan Valtteri Bottaksen talli Williams jatkaa yhteistyötään suomalaisen Wihurin kanssa. Yrityksen nimi tullaan näkemään ensi kaudella paitsi autojen etusiivissä, myös molempien kuljettajien ja muun tiimin varusteissa.

– Tiimi työskentelee koko ajan kehittääkseen itseään ja Valtteri kerää koko ajan enemmän kokemusta. Asiakkaamme rakastavat F1:tä ja me kaikki toivomme vieläkin hienompaa menestystä ensi kaudella. Me Wihurilla olemme innoissamme jatkaessamme yhteistyötä Williamsin kanssa ja olemme ylpeitä kaikesta, mitä olemme tähän mennessä yhdessä saavuttaneet, Juha Hellgrén, Wihurin toimitusjohtaja, kommentoi.

– Olemme saaneeet fantastista tukea Wihurilta viimeisen neljän kauden aikana ja olemme iloisia varmistuessamme että he jatkavat kanssamme myös ensi kaudella. Heidän maanmiehensä uuden FW38:n ratin takana odotamme juhlivamme yhä uudesta menestyksestä yhdessä, Williams-pomo Claire Williams kehuu.

Wihuri on kaupan ja teollisuuden alalla toimiva kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä.