Williamsilla Valtteri Bottaksen tallikaverina ajavalla brasilialaiskonkari Felipe Massalla on sopimus Williams-tallissa ajamisesta tulevalla kaudella, mutta sen jälkeen tulevaisuus on avoin.

– En ota paineita. Pitää vain odottaa jonkun aikaa kauden alkamisen jälkeen. Toivottavasti ensi kausi lähtee menemään hyvin. Sitten päätämme, mitä teemme. Kun mitään ei ole paperilla, ei voi tietää, Massa pyörittelee f1i.com-sivustolle.

– Minun pitää ottaa aikani nähdäkseni mitä vaihtoehdot ovat ja päättääkseni että jatkanko tässä todella mukavassa tiimissä. En tiedä, se vie aikansa, Massa lisää.

Kaudella 2017 F1-sarjassa koetaan mittavimmat sääntömuutokset vuosiin. Tänä vuonna 35 täyttävä brassi sanoo olevansa valmis myös eläkkeelle, mikäli hän ei kykene olemaan mukana kärkikamppailussa.

– Kyllä, totta kai, mikäli on hyviä mahdollisuuksia Jos saan ajaa tiimissä, joka voi tarjota minulle kilpailukykyisen auton. Se on päällimmäinen tavoitteeni, Massa kommentoi mahdollisuutta ajamiseen 2017.

– Muuten voi olla ehkä aika jäädä eläkkeelle. Nyt pitää vain odottaa ja katsoa, nyt on mahdotonta vastata kysymykseen, Massa jatkaa.