Valtteri Bottaksen tämän kauden viimeinen F1-kisa Abu Dhabissa sujui mollovoittoisissa tunnelmissa suomalaisen oltua lopputuloksissa vasta kolmastoista.

– No joo, oli kyllä aikamoinen kisa. Heti alusta lähtien vähän kaikki meni pieleen, Bottas kommentoi MTV Sportille kisan jälkeen.

Muutenkin vaikea viikonloppu meni lörinäksi viimeistään Williamsin varikkotunaroinnin myötä. Renkaanvaihdossa käynyt Bottas päästettiin varomattomasti liikkeelle, jonka seurauksena McLarenin Jenson Button jyräsi Bottaksen etusiiven yli ja nastolalainen joutui tulemaan varikolle uudelleen heti seuraavalla kierroksella.

– Pit stopilla tuli vihreetä valoa, että saa mennä, mutta sieltä tulikin McLaren ja meni etusiiven vaihtoon. Vauhti ei ollu kovin hyvää muutenkaan, että ei sieltä enää noustu, Bottas harmittelee.

Bottas meni kommenteissaan jopa niin pitkälle, että vertasi sysihuonoa kisaansa koko kauteen. Hän kertoo odottavansa jo ensi kautta ja toivoo että auto on ensi kaudella parempi.

– Toivottavasti ainakin on parempi. Tää kausi ei ollut niin kauhean hyvä ja parmepaankin pitäis meidän tiimin pystyä. Yleisesti tää viimeinen kisa kuvastaa sitä että ei ihan nappiin oo menny yleisesti. Odotan innolla ensi kautta ja parempia tuloksia, Bottas kommentoi.