Kauden 2009 maailmanmestari Jenson Button on ajanut McLaren-tallissa kaudesta 2010 saakka. Kokenut brittikuski on saanut ajaa urallaan usean huippukuljettajan tallikaverina.

McLarenilla Button on muodostanut aisaparin kahden nykyhetken kenties parhaimman kuljettajan kanssa. Lewis Hamilton ajoi Buttonin parina 2010-2012 ja Fernando Alonso liittyi talliin Buttonin rinnalle täksi kaudeksi.

Buttonilta kysyttiin mielipidettä siitä, kumpi on ollut kovempi tallikaveri. Button antaa tukensa espanjalaiselle.

– Kisaolosuhteissa Fernando. Hän on suurempi haaste, ja hän on myös erittäin tasainen. Lewis oli taas jonain kisapäivinä koskematon, aivan omassa luokassaan. Välillä taas ihmettelin, missä hän oikein on, Button arvioi motorsport.comille

– Nykyään Lewis on varmasti erilainen kuljettaja, sillä hän on saanut paljon lisää kokemusta. Mutta Fernando on aina kilpailukykyinen. Jos hän ajaa edelläni, sitä yrittää vain roikkua mukana. Mutta jos hän on takana, painostaa hän hurjasti. Mielestäni se on vain hyvä asia. Se ajaa koko tiimiämme eteenpäin, Button kiittelee.

Buttonin mielestä ytheistyö Alonson kanssa toimii tällä hetkellä erinomaisesti.

– Kokeneen tallikaverin saaminen on aina jännittävää, sillä silloin joutuu taistelemaan tosissaan jokaisessa sessiossa. Uuden tulokkaan tai muuten vain hitaamman kuljettajan kanssa tilanen ei vain ole sama.