Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on vihjannut tallinsa saattavan sittenkin jatkaa yhteistyötä ranskalaismerkki Renault’n kanssa.

Kaksikon yhteistyö on ollut tällä kaudella kitkerää ja aiemmin välirikosta onkin uutisoitu pomminvarmana asiana. Renault on tulossa takaisin F1-sarjaan omana tehdastallinaan päättäen yhteistyön Red Bullin kanssa.

Energiajuomamerkin saatua rukkaset voimanlähdemarkkinoilla sekä Mercedekseltä että Ferrarilta on talli ajautunut kuitenkin vaikeaan paikkaan. Talli on uhannut jopa vetäytyvänsä lajista, mikäli se ei saa taakseen kilpailukykyistä voimanlähdettä.

Nyt tuo vaatimus on ajamassa kaksikon sittenkin jatkamaan yhteistyötä. Yhtenä sopimuksen puuhamiehenä on pidetty F1-moguli Bernie Ecclestone, joka ei halua menettää tärkeää brändiä kuninkuusluokassa.

– Mitään ei ole virallisesti päätetty Renault’n kanssa. Spekulaatioita on paljon ilmassa. On vaikea sanoa, miten etenemme, Horner vastaa kysymyksiin motorsport.comin mukaan.

– Uskon meidän löytävän ratkaisun ja toivottavasti se on oikea tallimme tulevaisuuden kannalta. Kärsimme omalla tavallamme aiemman menestyksen painotaakasta ja ymmärrän mikseivät jotkut tehdastallit halua auttaa meitä, Horner toteaa.

Renault’n jatko lajissa ei kuitenkaan ole läheskään varmaa. Horner odottaakin ranskalaismerkin tekevän päätöksiä ja Red Bullin olevan valmis mukautumaan niihin.