Toro Rosson Carlos Sainz jr. sai lääkäreiltä luvan osallistua sunnuntaina käytyyn Venäjän osakilpailuun, vaikka mies oli ajanut edellispäivänä rajusti ulos harjoituksissa.

Espanjalainen toimitettiin tapauksen jälkeen sairaalaan tarkastuksiin, mutta hän pääsi sieltä pois jo lauantai-iltana. Ajohaluja uhkuneelle nuorukaiselle myönnettiin lääkärintarkastuksen jälkeen ajolupa itse kilpailuun.

Sainz ajoi kisassa hyvin, mutta jarruvika päätti miehen matkanteon hieman ennen ruutulippua. Onnettomuus saattoi kuitenkin edelleen vaikuttaa häneen, varsinkin kilpailun alussa.

– Rehellisesti sanoen, ajaessamme turva-auton takana ja renkaita lämmitellessäni minua huimasi hieman, Sainz totesi kisan jälkeen Autosportille.

– En ole varma oliko se enemmän henkisen puolen juttuja, koska ajattelin edelleen onnettomuuttani, vai koinko todella huimausta.

Sainz vakuutteli fyysisen ongelman kuitenkin kadonneen hyvin nopeasti.

– Ongelma oli vain turva-auton takana. Raotin hieman kypäräni visiiriä ajaessani ja se auttoi. Sanoin itselleni toivovani, ettei tämä olo jatku koko kisan ajan, ja onneksi se ei sitten jatkunutkaan. Kymmenen kierroksen jälkeen ongelma poistuikin ja sen jälkeen minulla ei ollut mitään ongelmia.