Venäjän GP:n keskeytykseensä turhaunut Nico Rosberg vaatii Mercedes-tallia tutkimaan viime aikoina tallin autoissa ilmenneitä tekniikkaongelmia.

Keskeytys oli tallille jo kolmas muutaman kisan sisään. Rosberg kärsi Italiassa rengasrikon ja Lewis Hamilton joutui jättämään myös tekniikkaongelmien seurauksena kesken Singaporen GP:n.

MM-sarjaa dominoiva saksalaistalli varmisti kuitenkin valmistajien mestaruuden jo Venäjällä, mutta omat MM-haaveensa käytännössä menettänyt Rosberg vaatii tallitlaan silti enemmän.

– Outoa, että luotettavuutemme alkaa heikentyä tässä vaiheessa kautta. Oma keskeytykseni syy (kaasupolkimen hajoaminen) on erittäin outo. Meillä on nyt ollut paljon pieniä ongelmia viime aikoina, joten meidän täytyy tutkia niitä ja korjata virheemme, Rosberg totesi crash.netin mukaan.

MM-sarjassa jo kolmanneksi tippunut Rosberg kiroaakin huonoa onneaan.

– On suuri pettymys, miten tämä kausi on osaltani mennyt. Runsas huono onni viime kuukausina on iskenyt juuri silloin, kun minun piti iskeä Lewistä vastaan. Suuret ja pienet ongelmat ovat romuttaneet viime aikojen kovan työn, saksalainen murehtii.