Venäjän GP:ssä Sotshissa tapahtuneen keskeytyksen myötä Mercedes-pilotti Nico Rosberg putosi kuljettajien MM-sarjan kolmanneksi ja joutui samalla pahasti alakynteen maailmanmestaruustaistelussa verrattuna sarjaa johtavaan tallikaveriinsa Lewis Hamiltoniin.

Rosbergin pomo, Mercedeksen moottoriurheilupäällikkö Toto Wolff on kuitenkin varma siitä että saksalainen pystyy iskemään ensi kaudella tämän kauden yhä ilmeisemmältä näyttävästä tappiosta huolimatta.

– Hän on epäilemättä tarpeeksi vahva. Sinä hetkenä, kun huomaa hävinneensä, tulee keskittyä seuraavaan kauteen, enkä epäile, etteikö hän iske takaisin todella vahvasti, Wolff toteaa ESPN:n mukaan.

Kimi Räikkösen kolarointi ja siitä seurannut rangaistus varmisti Mercedekselle valmistajien maailmanmestaruuden Sotshissa. Huolimatta tallin kultajuhlasta, jäi kisasta Wolffille kaksijakoiset tunnelmat.

– Se on ehdottomasti katkeransuloinen hetki tiimille. Et halua nähdä toisen kilpailijoista keskeyttävän kuten Nico. Hänellä oli loistava viikonloppu, hän johti kisaa ja sitten auto hyytyy pienen osan mennessä rikki. Olen todella harmissani Nicon puolesta, mutta onnellinen Lewisin puolesta, joka kasvatti johtoaan MM-sarjassa ja ajoi myös hyvän kisan, Wolff toteaa.