Manorin urheilutoimenjohtaja Graeme Lowdon uskoo tallinsa olevan aiempaa paremmissa asemissa kuskimarkkinoilla.

Manor ottaa ensi kaudella käyttöön kahdella viime kaudella menestyksekkäiksi osoittautuneen Mercedeksen moottorit, vaihteisto tulee puolestaan Williamsilta. Muukin auto suunnitellaan kokonaan uusiksi, kun nykyinen kilpuri on vain päivitetty versio viime vuoden autosta.

Lowdon lisää myös, että talli aikoo käyttää ensi kauden kilpailutoimintaan selvästi tätä kautta enemmän rahaa.

– Kuljettajan penkki tulee olemaan selvästi houkuttelevampi ensi kaudella niin urheilullisessa kuin kaupallisessakin mielessä, Lowdon sanoo Autopsportille.

Manorilla ei ole tällä hetkellä sopimuksia kenenkään kanssa ensi kaudesta. Tällä kaudella tallilla on kolme kisakuskia, Will Stevens, Roberto Merhi sekä Alexander Rossi.

Eräänä potentiaalisena vaihtoehtona Manorin ensi kauden kisakuljettajaksi pidetään Mercedeksen F1-tallin testikuljettajanakin toimivaa DTM-kuskia Pascal Wehrleiniä.

Vaikka Lowdon myöntääkin, että Wehrlein on lupaava kuljettaja, hän korostaa, että tämä on vain yksi monista vaihtoehdoista, eikä Manor-pomo halua sulkea ketään tässä vaiheessa pois.

– Kaikkiaan on olemassa hyvä kattaus kuljettajia, jotka ovat innokkaita tulemaan F1:in ja joilla on mahdollisuudet siihen, Lowdon toteaa.