Mercedeksen Lewis Hamiltonin oli helppo hymyillä osallistuessaan tallin tehtaalla järjestämään F1-sarjan valmistajien maailmanmestaruuden juhlintaan. Hamiltonin sunnuntainen voitto Sotshissa Venäjän GP:ssä varmisti mestaruuden tallille, vaikka kalenterissa on vielä neljä kisaa jäljellä.

Juhlahumun keskellä Hamilton muisti myös tallikaveriaan Nico Rosbergia.

– Olen tuntenut Nicon nelivuotiaasta saakka, ja olemme käyneet yhdessä läpi ylä- ja alamäkiä, mutta kaikkiaan hän on ollut hyvä tiimikaveri, Hamilton kertoo Sky Sportsille.

– Tapa jolla hän käsittelee itseään ja käyttäytyy tiimikaverina on hieno. Eilinen oli rankka päivä. Hänellä oli vaikeuksia ja tiedän miltä se tuntuu, joten haluan varmistaa, että hän tietää että tiiminä arvostamme häntä, brittikuski jatkaa.

Rosberg keskeytti sunnuntaina kisan kärkisijalta kaasupoljinvikaan. Hamiltonin voittaessa ja Sebastian Vettelin ollessa toinen putosi Rosberg MM-pistetilastossa kolmanneksi peräti 73 pisteen päähän.

Rosberg myöntää, että karun eilisen jälkeen meinasi juhlatunnelmaan pääseminen aluksi olla vaikeaa.

– Eilen oli raskasta ja tänään oli raskasta tulla tänne, kun en oikein ollut juhlatuulella. Kun kuitenkin näin, kuinka iloisia kaikki muut olivat, tulin itsekin iloiseksi. Se on mukavaa nähdä ja saa minut tietoiseksi siitä, mitä olemme yhdessä saavuttaneet, Rosberg kertaa.