Volkswagenin Jari-Matti Latvala on voittanut Korsikan MM-rallin. Latvala ajoi asfalttirallin ykköseksi lopulta ylivoimaisen 43 sekunnin erolla ennen Fordin Elfyn Evansia.

Rallin toisesta sijasta käytiin lopulta kova kamppailu Evansin ja Andreas Mikkelsenin kesken. Norjalaisen kova loppukiri ei kuitenkaan aivan riittänyt. Kaksikon väliseksi eroksi jäi 3 sekuntia.

Mestaruuden jo varmistanut Sebastien Ogier otti kolme ylimääräistä MM-pistettä Power Stage -voitollaan. Robert Kubica nappasi kaksi ja Latvala yhden ylimääräisen pisteen.

Voitollaan Latvala vankisti asemaansa MM-sarjan toisena. Mikkelsen on ainoa, kuka pystyy enää uhkaamaan häntä hopeataistelussa.

Skodalla ajava Esa-Pekka Lappi sijoittui WRC2-luokassa toiseksi.

Latvalan voitto oli samalla suomalaisen ensimmäinen voitto Korsikan MM-rallissa sitten kauden 1984. Tuolloin ykköseksi ajoi Lancian Markku Alen.