F1-sarjan verkkosivuilla on julkaistu mielenkiintoinen yhteishaastattelu. kun F1-sarjan johtohahmo Bernie Ecclestone ja Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene vastasivat yhdessä toimittajien kysymyksiin.

Puhetta käytiin lajin ja Ferrarin merkityksistä toisilleen. Ferrari on sarjan ylivoimaisesti suosituin talli, ja tuoreen fanikyselyn mukaan sen kuljettaja Kimi Räikkönen on koko sirkuksen suosituin kuljettaja.

– Valinta ei kohdistunut selvästi charmikkaaseen ja puheliaaseen kaveriin, Arrivabene totesi haluten kuulla haastattelun yhteydessä myös Ecclestonen mietteet suomalaistähdestään.

– Ehkä se jotuu siitä, että Lewis Hamilton on tällä hetkellä vähän eksyksissä. Tai sitten Kimi on niin suosittu, koska hän on omalaatuinen omalla luonnollisella tavallaan, Ecclestone pohti.

– Minulla on oma ajatukseni hänen suosionsa syistä: kyse on ikään kuin miehestä, joka rakastuu naiseen, joka ei välitä hänestä, Arrivabene totesi.

Ecclestone on Räikkösen kannattaja.

– Haluaisin nähdä Kimin vielä voittavan kisoja. Hän on todellinen kilvanajaja, Ecclestone kehaisi.

Ecclestone iloitsi myös Ferrarin tavasta ilmoittaa Räikkösen jatkosopimuksesta jo pari päivää ennen edellisen kisaviikonlopun alkua Belgiassa.

– Julkaisemalla uutisen viikonlopun aikana olisivat he saaneet vain puolet siitä mediajulkisuudesta mitä he nyt saivat. Joten Maurizio ymmärtää bisneksen päälle.