Ferrarin Sebastian Vettel puolustaa tallinsa päätöstä yrittää ajaa Belgian GP:n läpi pelkästään yhdellä varikkopysähdyksellä.

Vettel kärsi rengasrikon aivan kilpailun lopussa, kun hänen oikea takarenkaansa räjähti kovassa vauhdissa. Kisan jälkeen saksalainen raivosi rengastoimittaja Pirellille syyttäen italialaismerkkiä renkaiden vaarallisuudesta.

Pirelli vastasi syytöksiin toteamalla, että Vettel ja Ferrari riskeerasivat itse kaiken käyttämällä samaa rengassettiä liian kauan. Vettelistä hänen tallinsa ei kuitenkaan pelannut uhkapeliä.

– Kaikille tiedoksi: minä ja talli päätimme taktiikastamme yhdessä. Tuen tallia ja talli minua, ja se tekee meistä tiimin, Vettel toteaa Autosportille.

– Taktiikassamme ei ollut mitään valittamista, eikä tallia tule syyttää rengasrikosta. Olisimme ansainneet palkintokorokepaikan, mutta tällaista on kilvanajo. Kuljettajana tätä (rengasrikkoa) on vaikea hyväksyä, mutta tilanne ei ole yhtä paha renkaiden suhteen kun pari vuotta sitten. Meidän täytyy kuitenkin keskustella yhdessä, ettei tällaista tapahdu enää koskaan.