Valtteri Bottas myöntää Span kisan olleen hänelle yksi sellainen, jota hän ei liiemmin halua muistella.

Otettuaan kolmannen ruudun aika-ajoissa hänen kisansa suli varikonläpiajorangaistukseen, jonka aiheutti sekarengastus ensimmäisellä pysähdyksellä. Tosiasia oli kuitenkin se, että jo ennen möhläystä autoja meni molempien Williamsien ohi vasemmalta ja oikealta.

– Haluan jättää tämän viikonlopun taakseni ja katsoa kohti Italian GP:tä täynnä energiaa ja optimismia, sillä Monzan radan pitäisi sopia meille. Toisaalta meidän on analysoitava läpikotaisin, miksi me emme olleet kilpailukykyisempiä Belgian GP:ssä ja varmistettava, että se ei toistu Italiassa, Bottas sanoi tallin verkkosivun blogissaan.

– Paljon työtä tehdään tietenkin sen ymmärtämiseksi, miten rengasvahinko sattui, koska meidän on korjattava menettelytapamme, jotta ongelma ei tapahdu uudestaan. Me opimme siitä ja olen varma, että se ei tule toistumaan.

– Ilman läpiajoarangaistusta olisin ajanut maaliin viidentenä, sillä olin sen pakan kärjessä. Mutta vauhti ei ollut riittävää kärkikolmikkoon, mikä oli tavoitteemme, joten nyt on opittava ja siirryttävä eteenpäin.