Ferrarilla ei elätellä vääriä mielikuvia tallin suorituskyvystä, vaikka Unkarin kilpailusta talli oli lähellä saavuttaa jopa kaksoisvoiton.

Sebastian Vettelin kauden toinen täysosuma ei tullut onnenkantamoisella, sillä saksalainen kontrolloi kilpailua selkeästi. Turva-auton tulo radalle tasoitti pakkaa, mutta lopulta Vettel voitti verrattain helposti.

Tallipäällikkö Maurizio Arrivabenen mielestä Mercedes-tallin kokema epäonni ei saa vääristää mielikuvia tallien kilpailukyvyllisistä eroista.

– Kauden alussa ero Mercedeksiin oli suuri. Onnistuimme pienentämään sitä kauden alussa ja lähes saamaan heidät kiinni, mutta huolimatta kehitystyöstämme myös he kehittyivät, ja ero on jälleen revennyt, Arrivabene toteaa motorsport.comille.

– He ovat edelleen vahvin tiimi, tiedostan sen. Mielestäni me pystymme välillä iskemään ja voittamaan kilpailuja, kuten täällä ja Malesiassa, mutta välillä he ovat selkeästi meitä nopeampia. Se on tämän kauden tarina. Olemme kuitenkin matkalla oikeaan suuntaan.

Arrivabenen mielestä loppukaudestakin tilanne tulee pysymään samana. Hän haluaakin tiiminsä olevan valmis iskemään, kun näytönpaikka ilmenee.

– Jopa parhaimmille tiimeille sattuu joskus virheitä.