Williams nappasi Iso-Britannian GP:en lähtöruudut kolme ja neljä, päihittäen molemmat Ferrarit tiukassa taistossa.

Ero brittitallin eduksi italialaisvastustajaansa vastaan oli lopulta useampi kymmenys. Tämä yllätti myös Williamsin suorituskyvystä vastaavan päällikön Rob Smedleyn.

– Sanoin jo aiemmin tällä viikolla tämän radan sopivan autollemme pitkien suoriensa ansiosta. Olen silti yllättynyt näin suuresta erosta Ferrariin nähden. Heistä ei tuntunut olevan kunnolla vastusta koko aika-ajojen aikana, Smedley heittää Autosportin mukaan.

– Heillä oli hyvä vauhti avausosiossa (Kimi Räikkönen oli nopein), mutta sen jälkeen he eivät tuntuneet pääsevän mihinkään. Ehkä he eivät vain saaneet irti täysiä tehoja, en tiedä.

Williams ei vielä vakuuttanut perjantain harjoitusten jälkeen, mutta Smedleyn mukaan tallissa ei kuitenkaan panikoitu tämän takia.

– Kyse oli vain siitä, että meidän täytyi tehdä kotiläksymme kunnolla. Kävimme radan läpi palaverissamme mutka mutkalta, ja tiesimme meillä olevan varastossa potentiaalia vielä vaikka kuinka paljon. Saimme kaiken onnistumaan nappiin aika-ajoissa, ja lopputuloksen näette tulosliuskasta, Smedley myhäilee.