Williamsin F1-talli on valmis nousemaan ylös takaisin kärkikamppailuihin Monacon GP:n katastrofin jälkeen.

Talli ei saanut renkaita toimimaan hitaalla ja syheröisellä radalla missään vaiheessa, ja tuloksena oli karmaiseva nollapisteviikonloppu.

Tallin suorituskykyvastaava Rob Smedley vannoo parempaa olevan kuitenki luvassa. Seuraavaksi vuorossa ovat Kanadan, Itävallan ja Iso-Britannian GP:t, joissa autolta vaaditaan hyvää suoranopeutta.

Williams on myös tuomassa isoja päivityksiä autoonsa. Tämän pitäisi Smedleyn mukaan parantaa auton suorituskykyä entisestään.

– Meillä on jo jotain tulossa Kanadaan, niiden pitäisi olla todella tarpeellisiä päivityksiä usealle osa-alueelle, Smedley toteaa Autosportille.

– Sen jälkeen meiltä tulee vielä iso päivitys Itävaltaan. En mene yksityiskohtiin, mutta kyseessä on todella merkittävä askel eteenpäin. Odotamme innolla näitä uusia päivityksiä, ja sen jälkeen aiomme myös jatkaa samalla linjalla.

Smedley muistuttaa tallin viime kauden korkealennon alkaneen oikeastaan juuri samoihin aikoihin. Erityisesti Itävallassa talli säväytti, Felipe Massa ajoi paalulle ja Valtteri Bottas kakkosruutuun. Kilpailussa Mercedekset pääsivät edelle, mutta tuosta kilpailusta eteenpäin tallin autoilla saavutettiin lukuisia palkintokorokesijoituksia.

– Olen erittäin luottavainen seuraavan kolmen kilpailun suhteen.