Red Bullin F1-talli pohtii ottaako vastaan rangaistuksen ja vaihtaa autojensa moottorit ennen aikojaan. Talli ei ole alkukaudella ollut tyytyväinen Renaultin voimanlähteisiin kauden viiden avauskisan aikana.

Monacon katuratakisa sujui tosin ilman voimanlähdeongelmia. Daniel Kvyat oli neljäs ja Daniel Ricciardo oli viides – kauden paras tulos tallilta.

Seuraavaksi ohjelmassa on Kanadan GP, missä Red Bull voitti viime vuonna Mercedeksen ongelmien vuoksi. Kanadan radalla moottoreista vaaditaan tehoja pitkien suorien vuoksi. Se povaa vaikeuksia Red Bullin ja Renaultin kombinaatiolle kilpailussa Mercedestä, Ferraria ja myös Williamsia vastaan.

– Se fakta, että selvitimme Monacon ilman yhtään voimanlähteeseen liittyviä ongelmia, on askel oikeaan suuntaan. Kanada on kuitenkin paljon suurempi haaste meille, Red Bull -pomo Christian Horner kommentoi Autosportille.

– Meidän täytyy arvioida mitä tapahtuu Montrealissa ja otammeko rangaistuksen [moottorin vaihdosta] vai ei. Kaikki riippuu siitä, missä kunnossa moottorit ovat tämän kisan jälkeen.