Kimi Räikkösen ja Sebastian Vettelin edustaman Ferrarin entinen pääjohtaja Luca di Montezemolo ei ole vieläkään valmis aivan suoraan onnittelemaan Scuderian uutta johtoa sen menestyksestä formula ykkösissä.

Nykyisin Alitalian johdossa työskentelevä Montezemolo sanoo tuoreessa Repubblican haastattelussa, että Ferrarin alkukauden menestyksessä on taustalla muutakin kuin vain hyvää työtä.

– Minä uskon vilpittömästi, että he ovat olleet hieman onnekkaita. Tänä vuonna Mercedestä lukuun ottamatta heillä ei ole kilpailijoita, Montezemolo sanoi.

Mies vihjasi samalla, että huhut Red Bullin ja Audin yhteistyöstä eivät ole aivan tyhjästä nyhjäistyjä.

– Williams ei ole parantanut, Red Bull on luhistunut. Tiedän, että [Dietrich] Mateschitz miettii tallin myyntiä, hän on sanonut eräälle yhteiselle ystävällemme, että joko hän saa Audin mukaan, tai sitten jää pois. McLaren on syvässä kriisissä, joten nyt Ferrari aloittaa joka kisan podium taskussaan, hän sanoi.

– Mutta onnesta ei ole apua ellei sitä osaa hyödyntää, joten se on mielestäni meriitti, kuten myös se, että he eivät ole heittäneet pois sitä työtä, jota on tehty tallissa aiemmin, Montezemolo lisäsi omaan aikaansa viitaten.