Nico Rosberg on jäänyt alkukaudella selkeästi tallikaverinsa Lewis Hamiltonin jalkoihin. Kauden viidenteen osakilpailuun suunnattaessa Rosberg on jo peräti 27 pistettä Hamiltonin perässä. Rosberg ei ole pystynyt vastaamaan britin vauhtiin kisoissa tai edes aika-ajoissa.

Tallipäällikkö Toto Wolff muistuttaa kuitenkin kuljettajiensa erojen olleen sessioissa hyvin pieniä. Hän ei pidä Rosbergia lyötynä miehenä.

– Jos katsotaan heidän suorituskykyeroaan esimerkiksi Kiinan aika-ajoissa, heidän välillään oli vain neljä tuhannesosaa. Se ei todellakaan ole ero, joka syntyisi lyödyltä mieheltä. Se oli pienen pieni ero, joka mahdollisti Lewisille paalupaikan ja sitä kautta kisan kontrolloinnin. Jos Nico olisi ollut aika-ajoissa edellä, tilanne olisi voinut olla täysin eri, Wolff toteaa Autosportille.

– Nico ei olisi moninkertainen GP-voittaja ja mestaruuskilvoittelija, jos hän antaisi itsensä sortua henkisesti parin kisan jälkeen.

Wolff luottaa saksalaiskuljettajansa tulevan vielä näyttämään kaikille tällä kaudella. Hän odottaa mestaruuskamppailusta tiukkaa vääntöä tallinsa kuskien sekä Ferrari-kaksikon Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen välillä.

– Vaikka napsisimme jatkossakin kaksoisvoittoja, eivät Ferrarit putoa kyydistä, jos he ottavat sijat kolme ja neljä takanamme. Se voisi tarkoittaa mestaruustaiston venymistä pitkällekin.