McLaren-konsernin toimitusjohtaja Ron Dennis vakuuttaa, että tallissa ei ole epäilyksiä siitä, että se tulee nousemaan jälleen kilpailukykyiseksi kuninkuusluokassa. Talli on yhä pisteittä ensimmäisten neljän kisan jälkeen tällä kaudella.

– Olen sanonut tämän aiemminkin ja sanon sen jälleen: meillä on vuori kiivettävänä, mutta me tulemme ylittämään sen. Voin taata sen. McLarenilla ja Hondalla on yhteinen intohimo voittaa formula ykkösissä, Dennis sanoi sarjan kotisivulla.

– Voittaakseen formula ykkösissä tarvitaan voimanlähdekumppaniksi tarvitaan monikansallinen autovalmistaja ja Hondassa meillä on juuri sellainen.

Ensimmäisten neljän kisan aikana kehitystä on jo tapahtunut, vaikka auto ei vielä likimainkaan riittävän nopea ole.

– Australiassa me olimme kaukana, mutta saimme yhden auton maaliin. Malesiassa me otimme merkittävän askeleen kierrosajassa ensisijaisiin kilpailijoihimme, mutta luotettavuus ei ollut vielä kunnossa, Dennis selitti.

– Kiinassa jatkoimme parantamista vauhdissa ja onnistuimme ensi kertaa saamaan molemmat autot maaliin. Bahrainissa meillä oli luotettavuusongelmia Jensonin [Button] autossa, mutta Fernandon [Alonso] auto toimi kuin kellopeli koko viikonlopun. Hän ajoi Q2:een ja otti kisassa melkein pisteen.

Toimitusjohtaja ei halunnut nimetä aikaa, jolloin McLaren tulee olemaan jälleen kärjessä, mutta lupaa niin tapahtuvan.

– Me tulemme jossain vaiheessa voittamaan ja kun sen tapahtuu, me tulemme voittamaan dominoiden.