Stoffel Vandoorne kuuluu formula ykkösiin, sanoo Kevin Magnussen, joka itse nousi McLarenille tallin omasta junioriohjelmasta, johon Vandoornekin kuuluu.

Magnussenin F1-ura ei lähtenyt tosin ainakaan heti lentoon, sillä hänet tiputettiin kolmoskuljettajaksi kuluvaksi kaudeksi. Vaikka hänen omanakin tavoitteenaan on paluu parrasvaloihin ylivoimainen GP2-sarjajohtaja saa häneltä kehuja.

– Stoffel tekee hienoa työtä ja ansaitsee päästä formula ykkösiin. Jotain on pielessä, jos hän ei pääse, tanskalainen sanoi Crash.netin mukaan.

– Jokainen on kai uhka kun kilpailee F1-paikasta, mitä sille mahtaa? Minun on vain keskityttävä itseeni huolehtimatta liikaa muista, koska en voi tehdä heille mitään.

– En voi voittaa heitä radalla, joten minun on vain luotettava kokemukseeni, hän lisäsi viitaten siihen, että hän ei kilpaile missään luokassa kuluvalla kaudella.

Magnussen sanoo uskovansa siihen, että hänet tullaan näkemään vielä kuninkuusluokassa.

– McLaren uskoo minuun, he tietävät, mihin pystyn ja mikä potentiaalini on. Uskon, että minulla on tulevaisuus ja olen aika positiviinen, joten pusken eteenpäin ja teen tänä vuonna niin paljon kuin vain voin, hän sanoi.