Brittikanava Sky Sports arvioi Monacon GP:n kuljettajat arvosanoilla ja Kimi Räikkösen arvosana 5,5 oli toiseksi huonoin kaikista. Heikomman arvosanan, viitosen, sai Sauberin ruotsalaiskuski Marcus Ericsson.

Räikkönen lähti kisaan kuudennesta ruudusta, kun tallikaveri Sebastian Vettel oli kolmas. Kisassa Vettel nousi peräti kakkoseksi ja Räikkönen oli yhä kuudes. Hän oli jo kiinni viidennessä tilassa, mutta joutui päästämään lopussa Red Bullin Daniel Ricciardon ohi.

Sky Sportsin arvio oli tyly.

– Kimi Räikkösen kauden ominaispiirteeksi on muodostumassa hänen tiimiradiolleen valittamisensa kisojen sinisistä lipuista. Monacon kisaa vesitti jälleen heikko aika-ajo, Räikköstä analysoidaan.

– Kisass Räikkönen nousi Ricciardon ohi varikkokäynnin aikana, kun jätti pysähdyksen kierrosta myöhemmäksi. Se kova työ kuitenkin kumottiin kun Ricciardo ohitti Ferrari-kuskin uusilla renkaillaan pudottaen suomalaisen takaisin kuudenneksi. Kauttaaltaan pettymysten viikonloppu.

Toinen suomalaiskuski Valtteri Bottas sai arvosanan kuusi, mikä oli jaetusti seuraavaksi heikoin.

Bottas oli aika-ajossa vasta 17. sijalla ja ruutulipulle sija koheni vain kolmella. Taakse jäi sentään edellä lähtenyt Felipe Massa, mutta muuten nousu johtui keskeytyksistä ja Sauberin Marcus Eriksson nousi takaa edelle.