Lotuksen Romain Grosjean kiistää Max Verstappenin esittämän väitteen, että ranskalainen olisi aiheuttanut kaksikon kolarin Monacossa viime viikonloppuna.

Verstappen sanoi kisan jälkeen, että Grosjean teki hänelle ns. jarrutestin, eli siis jarrutti tarkoituksellisen arvaamattomasti ykkösmutkassa. Lotus-kuskin mukaan väite ei käy järkeen.

– En tietenkään [jarrutestannut häntä], mitä minä sillä olisin saavuttanut? Monacossa on aika helppoa pitää toinen auto takana, jopa nopeampi auto, pitämällä omasi tarkasti ajolinjalla ja vain keskittyen kierroksiin, hän sanoi.

– Vaikeaa on sillä kaverilla, joka yrittää päästä ohi. Minä en jarruttanut aikaisin tai nostanut jalkaa kaasulta aikaisemmin sillä kierroksella, jossa Verstappen osui minuun – itse asiassa data osoittaa, että jarrutin viisi metriä myöhemmin kuin edellisellä kierroksella!

Toro Rosson tulokaskuljettaja Verstappen saikin tapauksesta Kanadan GP:hen lähtöruuturangaistuksen.

– En tiedä, mikä minua ärsytti enemmän, joutuminen osuman kohteeksi ja tippuminen pisteiltä, vai se, että jouduin tutkittavaksi jälkeenpäin jostain sellaisesta, mihin en selvästikään ollut syyllinen, Grosjean jatkoi.