F1-moguli Bernie Ecclestone jakeli viikonloppuna noottia monelle, koska hän ei kokenut kaikkien tekevän hyvää promotyötä sarjalle.

F1-kuskeista osansa sai Mercedeksen Nico Rosberg. Ecclestone vertasi saksalaista tallikaveriinsa Lewis Hamiltoniin, joka on hänestä paljon parempi PR-lähettiläs lajille. Ecclestone näkee Rosbergin ja Sebastian Vettelin huonon markkina-arvon olevan syynä Saksan GP:n tippumiselle pois kalenterista.

Rosberg näpäytti Ecclestonelle oman mielipiteensä.

– Tämä ei oikeastaan yllätä minua, sillä hän on ollut aika avoimesti tätä mieltä jo pitkään. Hän kritisoi meitä kaikkia, jotka emme ole kuin Lewis. Hän on hyvin avoin ja ulospäinsuuntautunut, ja hän luo sillä lailla lisähuomiota itseensä. Ja Ecclestonen mielestä mitä enemmän on esillä sitä parempi. Tämä on ihan ymmärrettävää, omistaahan hän sarjan kaupalliset oikeudet, Rosberg toteaa ESPN:lle.

– Lewis tekee asiat omalla tavallaa, mutta minä olen enemmän varautuneempi. Mutta se ei silti tarkoita, ettenkö välitäisi. Sillä todella välitän, ja haluan antaa jotain takaisin omalla tavallani. Mutta kukaan meistä ei voi koskaan antaa yhtä paljon takaisin, kuin mitä fanit antavat meille, Rosberg vannoo.

Osansa Ecclestonen ripityksestä sai myös Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene. Ecclestonen mielestä Arrivabene on kyllä erottuva luonne, mutta siitä on hyötyä vain hänelle itselleen, ei lajille.

Arrivabene ei väitettä ymmärrä.

– En ollut kuullutkaan tästä. Voitte kertoa herra Ecclestonelle, että hän voi ottaa varikkopassini pois heti huomisaamuta lähtien, Arrivabene tylyttää.

– Jos hän ei pidä minusta, sama se. Mitä minä voisin tehdä? En ala muuttamaan itseäni vain sen takia, kun Ecclestone pyytää.