Williamsin odotettiin taistelevan ennen kauden alkua tiukasti Ferrarin kanssa valmistajien sarjan kakkossijasta, mutta italialaistalli on repäissyt vastustajiinsa tuntuvan etumatkan jo kahden osakilpailun aikana. Maranellon punaiset joukot ovat nousseet jopa hätyyttelemään sarjakäski Mercedestä, samalla kun Williams on jäänyt polkemaan paikoilleen.

Williamsin kuljettajat Valtteri Bottas sekä Felipe Massa myöntävätkin Ferrarin tämänhetkinse paremmuuden.

– Ferrari kehittyi huomattavasti meitä enemmän Australian kisan jälkeen. Meidän täytyy todella puskea eteenpäin, jos haluamme taistella heitä vastaan, Bottas totesi motorsport.comin mukaan.

Australiassa Ferrarin Sebastian Vettel oli kolmas ja Williamsin Massa neljäs. Malesiassa Vettel voitti, ja rengasrikkoinenkin Kimi Räikkönen ehti maaliin ennen Williams-kaksikkoa.

– Tällä hetkellä Ferrari on paljon meitä nopeampi. Joten paljon on tehtävää, Bottas summaa.

Myös tallikaveri Massa on samoilla linjoilla.

– Totuus on, että sijoituimme Malesiassa parhaalle mahdolliselle sijalle. Tyypit edellämme olivat vain paljon parempia.

– Ferrarilla oli jo Australiassa meitä parempi auto. Onnistuimme silloin starttaamaan heidän edeltään, mutta nyt Vettel oli meidän edellä jo kisan alussa. Ja täällä heillä oli hyvin paljon parempi auto.

Massa löytää suurimman eron Ferrariin löytyvän rengaskulumasta.

– Kulutimme rengasta liikaa heihin verrattuna, ja sillä oli iso rooli kisassa. Kilpailu oli hieno, kukaan ei odottanut Sebastianin voittavan.

– Yritimme kaikkemme, ja aiomme yrittää jatkossa vieläkin enemmän. Puskemme eteenpäin ja teemme kovasti töitä.