Vaikka neljän supermenestyksekkään vuoden jälkeen kausi 2014 ei ollut aivan yhtä hyvä Red Bullille, tallipäällikkö Christian Horner myöntää kuluvan kauden olevan tähän mennessä odotettuakin vaikeampi.

Kun viime kaudella talli pystyi ajamaan toisena maaliin heti avauskisassa ja napsi kaikki saatavilla olevat muruset Mercedeksen pöydästä, nyt edes pisteet eivät ole aina helppo tehtävä.

– Meillä on ollut vaikea alku kaudelle. Me emme ole lähelläkään sitä tilannetta, jossa odotimme tai halusimme olla. Jotkut ongelmat eivät ole hallinnassamme ja kaikki, mitä me voimme tehdä, on tarjota tukeamme niin paljon kuin mahdollista, Horner sanoi sarjan kotisivulla ilmeisesti moottoritoimittajaansa viitaten.

Joka tapauksessa Horner myöntää, että tällä kertaa alustakaan ei ole aivan edeltäjiensa tasolla.

– Totta kai meidän on parannettava autoamme. Mutta meidän on täytynyt tehdä kompromisseja säätöjen kanssa vastataksemme muihin ongelmiin, joita meillä on, hän sanoi.

– Siinä joutuu siis noidankehään, vähemmän downforcea ja niin edelleen, mikä aiheuttaa uusia ongelmia. Me emme ole ihanteellisessa asemassa vielä RB11:n kanssa, mutta se on ehdottomasti Adrian [Neweyn] tasoinen auto.