Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff kertoo olevansa vaikuttunut Ferrarin ottamista kehitysaskelista, ja pitää italialaistiimiä todellisena uhkana Bahrainin osakilpailussa.

Sebastian Vettel onnistui aika-ajoissa, kiilaten Mercedes-kuskien väliin kakkosruutuun. Wolffin mukaan Ferrarien nousu oli kuitenkin nähtävissä jo Australiassa.

– Jos Sebastian ei olisi juuttunut Felipe Massan taakse kilpailun alussa, olisi hän ollut luultavasti paljon meitä lähempänä. Se oli ensimmäinen osoitus, kuinka hyvin heillä pyyhkii kisaolosuhteissa, Wolff toteaa Autosportille.

Wolffin mukaan Ferrari on kehittynyt jatkuvasti myös avauskisan jälkeen, niin aika-ajoissa kuin myös kisavauhdissa. Wolff kehuu tallin edistysaskelia erittäin kunnioitettavina.

Malesian GP:ssä Ferrari onnistui yllättämään Mercedekset, mutta Bahrainissa saksalaismerkki aikoo varautua italialaiseen uhkaan.

– Oletan Ferrareiden olevan vahvoja, joten tulemme näkemään neljän auton kamppailun kilpailun alussa. Se tulee tarkoittamaan, että meillä täytyy olla lukuisia strategioita takataskussa, jotta voimme reagoida eri tilanteisiin oikealla tavalla,