Force Indian Nico Hülkenberg vastasi yhdestä aika-ajojen suurimmasta suorituskesta kuljettamalla Force Indiansa peräti kahdeksanteen lähtöruutuun.

Saksalainen koki onnistuneensa omalla kierroksellaan.

– Olen erittäin tyytyväinen sijoitukseeni. Saimme mielestäni irti autosta kaiken mahdollisen tänään. Teimme muutoksia autoon, ja ne näyttäisivät tepsineen, Hülkenberg kertoi F1-sarjan virallisilla verkkosivuilla.

Hülkenberg asettaa tavoitteekseen kilpailuun hyvät pisteet.

– Se on tavoitteemme, mutta se ei tule olemaan helppoa. Takanamme on runsaasti nopeita autoja ja he tulevat pistämään painetta meille. Bahrainin kisa tarjoaa kuitenkin yleensä loistavat puitteet kilvanajolle, mutta rengaskuluma tulee olemaan todella tärkeässä roolissa kisassa. Mutta tapahtuupa mitä vaan, me olemme valmiita, Hülkenberg uhoaa.

Tallikaveri Sergio Perez jäi toiseen osioon vain muutaman sadasosan erolla. Hän ei kuitenkaan ollut suoritukseensa kovin pettynyt.

– Voimme olla tyytyväisiä, sillä otimme ison askeleen eteenpäin lauantaina. Olisi ollut hienoa saada molemmat autot viimeiseen osioon, mutta ei yhdestoistakaan sija huono ole.

– Olen luottavainen pisteiden suhteen huomenna. Olemme osoittaneet vauhtimme pitkillä vedoilla, ja sen pitäisi mahdollistaa vahva kisa meidän kannaltamme.