Tallin kauden neljättä palkintokorokesijoitusta todistaneella Ferrarin tallipäälliköllä Maurizio Arrivabenella oli Bahrainin GP:n jälkeen kaksijakoiset tunnelmat kuljettajistaan. Toisin kuin kauden alussa tällä kertaa onnistujana oli kuitenkin toiseksi ajanut Kimi Räikkönen.

– Olen todella iloinen Kimin puolesta tänään. Voin ilmoittaa virallisesti, että hän on palannut. Hän osoitti, minkälainen kisaeläin hän on, Arrivabene sanoi.

Aivan yhtä vahvasti ei tällä kertaa mennyt viidenneksi sijoittuneella Sebastian Vettelillä, jonka ajaminen oli luonteenvaistaisen epävarmaa läpi kisan.

– Sebastian teki pari virhettä: yhden alussa, mikä pakotti meidät muuttamaan hänen strategiaansa, kun taas Kimin osalta noudatimme suunnitelmaamme, Ferrari-pomo selitti.

– Hän [Räikkönen] ei ollut siitä täysin vakuuttunut yhdessä vaiheessa, mutta osoitti suurta kurinalaisuutta seuratessaan ohjeita varikkomuurilta. Seb puolestaan teki jotain peräti väärin – muuten meillä olisi ollut kaksi kuljettajaa korokkeella. Mutta hän on lopulta vain ihminen.