Iso-Britannian F1-televisioija arvelee, että Ferrarin vauhti kauden kahdessa ensimmäisessä kisassa on kiinnittänyt Williamsin Valtteri Bottaksen huomion muutenkin kuin vain akateemisesta näkökulmasta.

Sky Sports kirjoittaa Malesian GP:n kuljettaja-arviossaan, että nyt jo kahtena viikonloppuna uuden tallikaverinsa Sebastian Vettelin varjoon selvästi jääneen Kimi Räikkösen on syytä olla varuillaan kauden edetessä.

– Valtteri Bottaksen täytyy jo katsella hänen maanmiehensä paikkaa Ferrarilla sekä kateudella että uhkaavasti, James Galloway ja Pete Gill kirjoittavat arviossaan.

Kisastaan seitsemänpuolikkaan saaneen Bottaksen asemasta nykyisessä tallissaan Williamsilla toimittajakaksikolla ei ole epäilyksiä:

– Hänen menestyksekäs liikkeensä [Felipe] Massaa vastaan alleviivasi hänen ykkösstatuksensa Williamsilla, he kirjoittivat Bottaksen ohitukseen viitaten.

– Mutta vaikka Bottaksen kaliiperista ja luonteesta ei ole epäilyksiä, hänen autonsa kilpailukyky vaikuttaa enenevässä määrin epäilyttävältä.