Jopa Mercedeksen vauhtiin perjantaina yltänyt Ferrarin Kimi Räikkönen lupaa tallilla olevan taskussaan yhä suorituskykyä jäljellä viikonlopulle.

Räikkönen oli molemmissa sessiossa alle puolen sekunnin päässä nopeammasta Mersusta, mutta kertoo, että kaikki ei vielä sujunut aivan nappiin.

– Me teimme tänään kaiken, mitä meidän oli tarkoituskin tehdä. Aamulla tunne autosta oli parempi. Iltapäivällä oli hiukan konstikkaampaa, sillä meillä oli ongelmia käsiteltävyyden sekä tuulen ja helteen kanssa, Räikkönen sanoi.

– Kierrosajat eivät olleet kuitenkaan hullumpia. Epäonnekasta oli se, että punainen lippu tuli radalle kun menimme ulos pehmeillä renkailla. Auto ei ole vielä täydellinen, mutta voimme varmasti parantaa huomiseksi.

Hiukan tällä kertaa tallikaveristaan jäänyt Sebastian Vettel ei aivan yhtä myönteinen ollut perjantaistaan, vaikka vauhtia häneltäkin löytyi.

– Kaiken kaikkiaan päivä oli kohtalainen. Oli aika kuuma ja liukasta, mikä teki renkaiden työstämisestä vaikeaa, hän sanoi.

– En ole täysin tyytyväinen itseeni. Puskin liian kovaa, eikä se lopulta onnistunut, vaan spinnasin. Mutta jos on valittava päivä, jolloin voi kokeilla erilaisia asioita, valitaan perjantai.

Katso myös tuoreet kuvat galleriastamme ylhäältä.