Kimi Räikkönen kuvailee Malesian GP-viikonloppuaan virheidentäyteiseksi. Oltuaan harjoituksissa hyvässä vauhdissa Räikkönen ei päässyt jatkoon Q2:sta ajettuaan aikakierroksensa hitaamman auton takana.

Itse kisassa hän nousi erittäin heikon ensimmäisen kierroksen jälkeen lopulta kuitenkin aina neljänneksi.

– Meillä ei oli aika heikko viikonloppu sikäli, että asioita meni pieleen. Vauhtia minulla oli, mutta aika-ajot eivät sujuneet ja [kisassa] saatuani liiallisen sutimisen vuoksi heikon lähdön, löysin itseni taistelemasta muita kuskeja vastaan, hän sanoi.

– Vasen takarenkaani puhkesi taistelussa [Felipe] Nasria vastaan viimeisessä mutkassa, mikä merkitsi sitä, että minun piti ajaa kokonainen kierros ilman rengasta varikolle renkaan vaihtoon. Siinä vaiheessa autoni pohja vaurioitui ja vaikkakin turva-auto auttoi, jouduin aloittamaan kaukaa takaa.

Lopputulos, jossa yhtään hitaampaa autoa ei Räikkösen eteen ehtinyt, oli kuitenkin varsinkin haasteisiin nähden erittäin siedettävä. Tallikaveriaan Sebastian Vetteliä hän onnittelee.

– Me teimme parhaamme ja neljäs sija oli parasta, mitä oli saatavilla. Sebastianin voitto oli hänelle ja koko timille hyväksi, kun miettii, kuinka vaikea viime vuosi on ollut, Räikkönen sanoi.