Sauberin F1-tallin tulokaskuski Felipe Nasr näkee, että talli ei jää tulevalla kaudella pisteittä kauden 2014 tapaan.

– Olemme täysin fokusoituneet siihen, että talli ajaa pisteistä. Olemme nähneet alueet testeissä talvella ja viime kaudella, mitkä tarvitsevat kehittämistä. Ei ole kysy vain yhdestä tekijästä, Nasr kertoi ESPNF1:lle.

– Viime vuoden autosta puuttui downforcea, se oli selvää. Nyt auton koriin on saatu selvää kehitystä ja Ferrarin kone on askeleen viime kautta parempi.

Sauber oli helmikuun alun Jerezin testissä jopa nopein yhtenä päivänä. Barcelonan testeissä ei ihan samaan ylletty, mutta kaikkiaan jakso oli positiivinen.

Sauberin kuskit mahtuivat viime viikon neljänä testipäivänä kolmesti viiden sakkiin. Nasr oli omina ajopäivinä viides (to) ja neljäs (su). Nasr ei kuitenkaan suoraan pysty arvioimaan tallin asemaa lähtöruudukossa.

– On vaikea sanoa, koska emme voi täyttä vertailua muihin talleihin nyt tehdä. Olemme itse keskittyneet suorituskykyyn ja olemme ottaneet askelia eteenpäin sen suhteen talven aikana.

– Koko auto on vakaampi ja pitkät vedot ovat myös parantuneet esim. renkaiden kulumisen hallinnan osalta. Olemme menossa oikeaan suuntaan.