Viime viikolla Lotus-tallin varakuljettajaksi nimetty hallitseva GP2-mestari Jolyon Palmer sanoo, että hänen tulevaisuutensa kuuluu tallille ainoastaan, mikäli hän saa siellä kisakuljettajan paikan.

Mies kertoi sarjan kotisivun haastattelussa, että kolmoskuljettajan paikka sopii hänelle täksi vuodeksi, mutta se ei merkitse sitä, että hän automaattisesti jatkaa tallissa myös 2016.

– Tällä hetkellä keskityn ainoastaan tekemään parhaani roolissani Lotuksella. Tulevaisuutenikin kannalta keskityn heihin, koska he tuntevat minut parhaiten. Työskentelen suoraan koko tiimin kanssa, joten he näkevät, mihin pystyn, hän sanoi.

– Mutta se ei tarkoita sitä, etten voisi ajaa missään muualla. Tämä on suuri talli, jolla on paljon potentiaalia, mutta minä tähtään kilpailemiseen formula ykkösissä.

Britti myöntää, että vuosi ilman kilpa-ajoa ei tule olemaan aivan helppo pala nieltäväksi hänelle.

– Olen ajanut kilpaa joka vuosi sitten vuoden 2005, joten se tulee olemaan outoa. Se on ainoa pieni surunaihe Lotus-sopimuksessani, hän sanoi.

– Rakastan kilpailua – jokainen kuljettaja varmastikin rakastaa. Mutta minun on katsottava kokonaiskuvaa. Työskentelen Formula 1 -tallin kanssa ja saan merkittävissä määrin kilometrejä autossa. Se antaa minulle paremmat mahdollisuudet ensi vuonna [kisapaikkaan].