Force Indialla toisen peräkkäisen, mutta kaikkiaan neljännen kautensa aloittava Nico Hülkenberg odottaa Mercedes-voimanlähteen olevan selvä vahvuus myös tulevalla kaudella niillä onnellisilla talleilla, jotka niitä käyttävät.

Hülkenberg kertoi F1-sarjan kotisivun haastattelussa toivovansa, että vuodesta toiseen isompia talleja kiusaava Force India on iskussa ensi kaudellakin.

– Mercedes-moottori pitää meidät hyvässä asemassa erityisest alkukaudesta, joten siitä olen hyvin tyytyväinen. Se oli totisesti paras moottori 2014 ja oletan tilanteen olevan sama myös 2015, saksalainen sanoi.

– Sääntöjen vakaus merkitsee tiettyjä etuja ja haittoja ja minun on vaikea tehdä ennustuksia. Meidän on vain huolehdittava tallina siitä, että otamme oikeat askeleet talven aikana. Me päätimme vuoden vahvasti, joten se on rohkaisevaa.

McLarenin siirryttyä nyt Hondan tehdastalliksi Lotus aloittaa uutena tulokkaana Mercedes-leirissä. Hülkenberg toivoo Force Indian pystyvän yhä lyömään enstonelaiset.

– Heillä oli hankala vuosi ja heidän täytyy ponnahtaa nyt takaisin. He varmastikin tulevat olemaan vahvempia, joten meidän on tehtävä kaikkemme pysyäksemme heidän edellään, hän sanoi.