Upean F1-kautensa kolmossijaan Abu Dhabin GP:ssä ja neljänteen sijaan koko MM-sarjassa päättänyt Valtteri Bottas kiitteli lehdistötilaisuuden suomenkielisessä osuudessa kaikki tukijoitaan kotimaassa. Henkilökohtaiset kiitokset lähtivät mm. tyttöystävälle, uimari Emilia Pikkaraiselle.

– Haluan kiittää tukijoitani. Kiitoksen sanoja varsinkin trainerille Jaakko Ojaniemelle, jonka viimeinen kilpailu tämä oli. Hän on tehnyt paljon töitä taustalla, mikä ei katsojille näy. On ollut ilo työskennellä hänen kanssaan ja toivotan hänelle kaikkea hyvää jatkoon, Bottas aloitti.

– Paljon kiitoksia heille, ketkä ovat olleet tukenani; kavereille Nastolaan, kaikille Nastolan kunnassa ja Suomessa yleensäkin sekä tyttöystävälle Emilialle, joka on todennäköisesti voittanut SM-kisoissa kultaa. En tosin ole nähnyt tuloksia, mutta niin oletan. Kiitokset vanhemmille ja kaikille muillekin, jotka ovat jeesanneet.

Bottaksen luulot pitivät paikkansa, sillä Pikkarainen voitti naisten 100 metrin perhosuinnin kultaa käynnissä olevissa lyhyen radan SM-kisoissa.