Ex-kuljettaja Martin Brundle uskoo, että McLarenin toinen kuljettaja on enemmän tai vähemmän varmuudella Fernando Alonso.

Talli on kertonut ilmoittavansa kokoonpanostaan vasta joulukuussa ja nykyinen televisioselostaja epäilee, että talli yhä pähkäilee toisen kuljettajan kanssa.

– Näyttää täysin selvältä, että Alonso on allekirjoittanut sopimuksen McLarenin kanssa ja he vain odottavat päätöstä siitä, kuka on toisessa autossa. En usko sen olevan helppo päätös heille, Brundle sanoi Sky Sportsille.

Kuka toinen kuljettaja sitten onkin, Brundle arvelee, että Alonso toivoisi tallikaverikseen Jenson Buttonia Kevin Magnussenin sijasta.

– Fernandolla on kokemus nuoresta penskasta edellisellä kerralla kun hän ajoi McLarenilla ja uskoisin hänen toivovan mieluummin Jensonia sinne, Brundle sanoi viitaten Alonson vaikeaan kauteen 2007 silloisen tulokkaan Lewis Hamiltonin tallikaverina.

– Hän toivoo ennalta tunnettua tallikaveria, eikä nuorta nulikkaa. Hän haluaa kokemusta ja lienee melko vakuuttunut, että pystyy lyömään Jensonin.