Singaporen GP:n voitollaan yllättäen MM-sarjan kärkimieheksi noussut Mercedeksen Lewis Hamilton oli ihmeissään kisan jälkeen. Mies myönsi palkintokorokkeella Eddie Jordanille, että mestaruuskamppailun kääntyminen päälaelleen oli yllätys.

– Tietenkin unelmoin siitä viime yönä, mutta eihän sitä koskaan usko, että niin todella tapahtuisi, hän sanoi.

– Haluan vain antaa valtavan kiitoksen tiimilleni; se, mitä he ovat tehneet tänä vuonna on aivan uskomatonta. Tänne matkustaminen sellaisen auton kanssa, jolla me tiedämme voivamme taistella ja se tunne, joka minulla oli läpi kisan, on heidän ansiotaan. Kiitos, jätkät.

Hamilton kuulosti tiimiradiossaan huolestuneelta kisan lopussa jouduttuaan vetämään kaulaa Sebastian Vetteliin vanhoilla renkailla.

Hamilton halusi tulla varikolle jokseenkin aikaisin vaihtamaan uudet renkaat pelättyään jopa toisen takarenkaansa puhkeamista vaikka ajoikin yhä selvästi saksalaista nopeampia kierroksia. Hän ei kuitenkaan podiumilla myöntänyt paniikkia.

– Ei se kovin paha tilanne ollut. Lähinnä kyse oli siitä, että en tuntenut täysin tilannetta. Tiesin, että minulla on iso kaula, mutta toisaalta mietin, että mitä vaikka turva-auton tulo radalle merkitsisi, Hamilton selitti.

– Mutta sitten tulin varikolle ja näin, että pääsen taistelemaan sellaisia kuljettajia vastaan, joilla on todella vanhat renkaat, joten oloni oli melko huoleton.