Kimi Räikkönen oli sunnuntaina ajetussa Singaporen GP:ssä kahdeksas. Hän jäi mm. tallikaveristaan Fernando Alonsosta neljä sijaa ja yli 40 sekuntia.

Ferrarin suomalaiskuskin mukaan päivän vauhti ei kuitenkaan kertonut kaikkea nopeudesta vaan ongelmana oli ohittamisen vaikeus.

– Suuren osan kisasta olin jumissa Williamsien takana, pääasiassa Massan ja lopulta myös Bottasin. Mielestäni minulle oli enemmän vauhtia kuin heillä, mutta emme tietenkään pystyneet ohittamaan heitä ja jouduin vain ajelemaan takana, Räikkönen kommentoi ESPNF1:n mukaan.

Räikkösen mukaan jonossa ajaminen kuluttaa paljon Ferrarin renkaita. Miehen mukaan vauhtia löytyy kuitenkin jos hän pääsee oikeaan asemaan letkassa.

– Jos saamme oikeat olosuhteet ja pääsemme hyviin asemiin startin jälkeen, voimme olla hyvinkin nopeita. Kun joudun toisten taakse tietynlaisissa kisoissa nopeutemme näyttää heikommalta kuin se onkaan.

Williams-kuskit ovat Räikkösen mukaan juuri siitä hankalia kilpakumppaneita, koska heillä riittää suoranopeutta Mercedes-moottorinsa myötä ja ohitusmahdollisuudet jäävät minimiin.