Singaporen GP:n paalumies Mercedeksen Lewis Hamilton ennakoi tapahtumarikasta kisaa. Pehmeä rengasallokaatio aiheuttaa haasteita kuljettajille, ex-mestari sanoi.

– Uskon, että kisa tulee olemaan todella mielenkiintoinen. Renkaista huolehtiminen ei tule olemaan helppoa, mutta uskon, että faneille sen seuraaminen tulee olemaan upeaa. Uskon, että paljon tulee sattumaan ja tapahtumaan, Hamilton arvioi.

Aloittaminen paalulta sekä radan ominaisuuksien että korkean renkaiden suoristuskyvyn muutoksen johdosta on merkittävä etu. Hamilton kuvailee tiukkoja aika-ajoja poikkeuksellisen jännittäviksi. Erityisesti Kimi Räikkösen ja Fernando Alonson autojen vauhti tuli puskista, britti myöntää.

– Muut ovat vain ilmiselvästi ottaneet askeleen eteenpäin. Se oli todellinen yllätys. Tiimi on varmasti yhtä yllättynyt kuin mekin nähdessään Ferrarin todella taistelevan yhdellä kierroksella, mikä on upeaa, Hamilton sanoi.

– Ja sama pätee myös Williamsiin ja Red Bulliin. Se on hyväksi kilpa-ajolle. Tämä oli varmaankin jännittävin aika-ajosessio pitkään aikaan. Paljon kuljettajia oli sekoittamassa pakkaa ja piti tehdä nappisuoritus. Omalta osaltani olin lähellä sitä.