Williamsin suorituskykyvastaava Rob Smedley uskoo ja ennen kaikkea toivoo tallin jatkavan ensi kaudellakin nykyisillä kuljettajillaan.

Smedley sanoo Valtteri Bottaksen ja Felipe Massan muodostavan kokoonpanon, jonka varassa tallia voidaan kehittää entistä vahvemmaksi tekijäksi lajissa.

– Minä olisin todella ilahtunut jos nykyinen kaksikko jatkaisi ja se on tietenkin tarkoituksenakin, Smedley sanoi tuoreessa Crash.net-sivuston erikoishaastattelussa.

– Minusta sekoitus nuoruutta, intoa – molempien osalta – ja kokemusta on todella hieno.

– Ristiriitoja on hyvin vähän ja he molemmat ovat sisäistäneet täysin sen tosiasian, että tavoitteet ovat yhteiset – vetää talli siihen seikkailuun, jossa se nyt on. Kyse ei ole siitä, mitä tapahtuu tänään tai huomenna, vaan kuuden kuukauden, vuoden tai kolmen vuoden aikana.

Smedley lisäsi, että vaikkakin Massa on ajanut kolmatta sataa kisaa formula ykkösissä, kuljettajien välinen oppimissuhde on molemminpuolinen.

– On hienoa nähdä, että Valtteri oppii paljon Felipeltä, samalla kuin myös Felipe oppii Valtterilta, sillä Valtteri on erittäin, erittäin lahjakas kilpakuljettaja. Vaikka hänellä ei olekaan Felipen kokemusta, lahjakkuutta on niin paljon, että Felipe voi oppia häneltä, insinööri selitti.