Kesätauolle peräti kuljettajien MM-sarjan viidentenä lähtevä Valtteri Bottas muistuttaa hänen uraansa jo vuosia tukenutta Mika Häkkistä, sanoo David Coulthard.

Bottaksen ura on ollut melkoinen vuoristorata hänen aloitettua formula ykkösissä kilpailukyvyttömällä FW35:llä ja saatua nyt alleen ehkä jopa voittoon pystyvä FW36. 24-vuotiaan käytöksessä se ei juuri ole näkynyt.

– Hän on ottanut kolme palkintokoroketta ja suoriutuu erittäin kyvykästä Felipe Massaa paremmin. Valtteri vaikuttaa hiukan samanlaiselta kuin Mika: hän on täysin tunteeton, mikä auttaa formula ykkösissä, Coulthard sanoo Telegraphin kolumnissaan.

Häkkinen voitti urallaan kaksi mestaruutta ja riittävät lahjat siihen ovat hänen suojatillaankin, mutta skotti lisää, että lahjakkuus ei menestystä yksinään formula ykkösissä tuo.

– Mika ei työskentele monien ihmisten kanssa, joten se jo sanoo jotain [Bottaksesta]. Hän on selvästi seurattava nimi tulevaisuudessa, mutta ihmisten kyvyn kestää mestaruustaiston paineen näkee vastaa sitten, kun se tapahtuu.