Alkukauden jälkeen hieman kilpailukykyään menettänyt Force India voi yhä ohittaa nyt neljäntenä sarjataulukossa olevan Williamsin, uskoo ensin mainitun tallin päällikkö ja osaomistaja Vijay Mallya.

Talllipomo ei kuitenkaan myönnä olevansa pettynyt sijoituksen menettämisestä kilpakumppanitallille muutama viikko sitten.

– On totta, että me olimme valmistajien sarjan nelonen aina kahdeksanteen kisaan asti ja nyt olemme viides, mikä on ihan hyvin. Me emme odottaneet pystyvämme ottamaan neljättä sijaa ja pitämään sitä kauden läpi, hän sanoi F1-sarjan kotisivulla.

– Piste-ero meidän, Ferrarin, Williamsin ja McLarenin välillä ei ole niin dramaattinen, että me emme uskoisi voivamme nousta. Ei pidä myöskään unohtaa, että viimeisessä kisassa on tuplapisteet jaossa, mikä voi muuttaa kaiken.

– Voimmeko saavuttaa Williamsin? Kyllä voimme. On työskenneltävä kovaa, mutta kuten sanottua, matka on yhä pitkä.

Intialaismiljonääri sanoo, että viime kaudella ainoastaan viisi pistettä ottaneen Williamsin nousu voimatekijäksi tällä kaudella ei ole hänelle yllätys.

– En ole yllättynyt, koska he ovat valinneet Mercedes-moottorin, kuten mekin, ja voimanlähde on todella tärkeä tänä vuonna. Se ehdottomasti antaa heille edun, Mallya totesi.