Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner vakuuttaa, että Sebastian Vettel tulee ajamaan tallissa nykyisen sopimuksensa loppuun asti.

Saksalainen on ollut ennakoitavassa siirtohuhumyllyssä kuluvalla kaudella Red Bullin aiempaa heikomman kilpailukyvyn sekä saksalaisen omien ajoteknisten ongelmien vuoksi.

– Huhukauden alussa hän on yleensä menossa Ferrarille tai Eric [Boullier] on tehnyt hänelle ison tarjouksen tai kenties hän on menossa Mercedekselle. Täytyy siis katsoa, mihin tällä kertaa, Horner tokaisi perjantaina FIA:n lehdistötilaisuudessa Budapestissä.

– Mutta ei, Sebastian on täysin sitoutunut talliin, eikä ole epäilystäkään, että hän on Red Bullilla ensi vuonna. Hän on nauttinut valtavasti menestystä tallin kanssa, hän on tyytyväinen tallissa ja tiimi on tyytyväinen häneen.

Vettelin kautta ovat vaivanneet voimanlähteen luotettavuusongelmat sekä vaikeudet pysyä tallikaveri Daniel Ricciardon vauhdissa niin kierroksella kuin kisapituudessakin.

– Me tiedämme, mitä meidän on tehtävä, Horner sanoi Vettelin odottamattomasta kilpailukyvyn tippumisesta.

– Kukaan meistä ei ole tyytyväinen tai iloinen tilanteesta, jossa olemme. Mutta me olemme siinä kaikki yhdessä ja selviämme siitä läpi.