Caterhamin tänään tehtäväänsä vahvistettu uusi tallipäällikkö Christijan Albers vakuuttaa omistajaa vaihtaneen tallin voivan kilpailla kuninkuusluokassa uskottavana toimijana.

Tony Fernandesin
aiemmin omistama talli on nyt sveitsiläisistä ja lähi-itäläisistä sijoittajista koostuvan konsortion hallinnassa. Vaikkakaan Albers ei suostunut nimeämään sijoittajia vedoten heidän suuren määränsä, hän sanoo ratkaisun olevan oikea vaikeuksissa olevalle tallille.

– Tosiasia on, että Caterhamilla on kaikki, mitä se tarvitsee ollakseen menestyksekäs: ihmiset, fasiliteetit ja resurssit. Se, mitä se nyt tarvitsee, on johtajuutta ja kehitystä oikeaan suuntaan. Me uskomme, että voimme tarjota molempia, hän sanoi F1-sarjan kotisivulla.

Hollantilainen myönsi, että tallin uudelleen organisointi voi huhujen mukaisesti tarkoittaa sitä, että nykyiset kuljettajat eivät välttämättä tule pitämään työpaikkojaan.

– Kuten missä tahansa liiketoiminnassa me arvioimme työntekijöitämme jatkuvasti, eivätkä kuljettajamme ole tältä osin erityisasemassa, hän muotoili.