Red Bull -kuljettaja Daniel Ricciardo sanoo, että FIA:n päätös hylätä tallin valitus hänen diskaamisestaan Australian kisassa ei ole hänelle isku – päin vastoin.

Hän kommentoi tiistaista päätöstä sanomalla, että toisen sijan menetys ainoastaan lisää hänen motivaatiotaan nousta palkintokorokkeelle.

– On tietenkin pettymys menettää 18 pistettä Australiasta, mutta jos jotain, se antaa minulle entisestään lisää motivaatiota päästä takaisin podiumille niin nopeasti kuin mahdollista, Ricciardo kertoi.

– Minulla on ollut pari takaiskua kauden ensimmäisissä kisoissa, mutta Bahrain osoitti, että olen vahvempi ja nälkäisempi kuin koskaan päästäkseni takaisin podiumille – ei niin, että tarvitsisin lisämotivaatiota, olen täynnä energiaa!

– Olen todella tyytyväinen Australian GP:n suoritukseeni sekä siihen, että olen nyt kokenut seisomisen podiumilla kotiyleisön edessä.

– Sanoin sillä viikolla, että ajan mielummin hyvän kisan ja sijoitun podiumille tullakseni sitten hylätyksi, kuin surkean kisan, joka päättyy puolimatkassa keskeytykseen, aussi päätti.