Formula 1 -sarjan tallien talousongelmista saatiin lisävihiä aiemmin viikolla, kun saksalaislehti Sport Bild uutisoi Formula 1 -kuljettajilta jääneen palkkoja saamatta.

Huomattavan monilla kuljettajilla on palkkarästejä. Muun muassa Romain Grosjean, Nico Hülkenberg, Adrian Sutil ja Kamui Kobayashi ovat lehden mukaan jääneet ilman palkkojaan ja jo viime kaudella tuli tieto, että Kimi Räikkönen ei saanut Lotuksella palkkojaan ajallaan.

Lehden mukaan kuljettajat ovat pohtineet jopa lakkoa, mutta täksi kaudeksi Force Indialle palannut Hülkenberg kumoaa kuljettajayhdistyksen GPDA:n puhemiehenä tämän tiedon.

– Ei, se (lakon suunnitteleminen) ei ole totta. Olemme toki keskustelleet GPDA:ssa kyllä kuljettajista, jotka eivät ole saaneet palkkojaan. Se ei ole millään tavalla hyväksi tälle lajille, moottoriurheilun huippupisteelle, mutta emme ole koskaan edes sivunneet puhetta lakosta, Hülkenberg kertoi ESPNF1:lle.

Hülkenbergin mukaan hänen nykyinen tallinsa on toiminut ”suhteellisen hyvin” palkkojen maksun suhteen. Viime kauden saksalainen ajoi Sauberilla.

– En osaa kertoa ratkaisua tähän ongelmaan, mutta teemme asian eteen työtä. Meidän pitää lyödä päämme yhteen ja pyrkiä löytämään ratkaisu.